پرتوهای خورشید بین ساعت 10:00 تا 15:00 قوی ترین هستند. از کلاه آفتابی، عینک آفتابی، پیراهن آستین بلند، شلوار بلند و کلاه استفاده کنید.
استفاده از کرم ضد آفتاب با SPF 15 یا بالاتر پیاده روی زیر نور خورشید می تواند افراد را خوشحال کند، اما مشکل واقعی این است که قرار گرفتن در معرض نور خورشید می تواند مشکلات زیادی ایجاد کند.

بیماری های ناشی از نور خورشید عبارتند از:

پیری، چین و چروک و خشکی پوست
سرطان پوست
سرطان لب
چشم را تحریک کند
قرار گرفتن طولانی مدت در معرض اشعه ماوراء بنفش می تواند برای سلامتی شما مضر باشد، حتی اگر پوست و موی تیره داشته باشید.
نور خورشید حتی در روزهای ابری می تواند باعث سوختگی پوست شود.

بیماری های ناشی از نور خورشید عبارتند از:بیماری های ناشی از نور خورشید عبارتند از:

اقدامات حفاظتی در برابر آفتاب

1- مدت زمانی که در آفتاب می گذرانید را کاهش دهید.
2- اگر زیر نور آفتاب کار می کنید سعی کنید در سایه و گاهی زیر آفتاب استراحت کنید.
3- از ضد آفتاب برای پوست صورت، دست ها، گردن، پاها و سایر نواحی که نیاز به محافظت دارند استفاده کنید. از کرم ضد آفتاب با SPF 15 یا بالاتر استفاده کنید.

سطح 4-SPF یا سطح محافظت در برابر آفتاب روی برچسب ضد آفتاب درج شده است.

5- در طول روز چند بار قبل از قرار گرفتن در معرض آفتاب از ضد آفتاب استفاده کنید.
6- میزان تابش نور خورشید حداکثر بین ساعت 10 صبح تا 3 بعد از ظهر می باشد. بین این ساعت ها از پوست خود به خوبی محافظت کنید.
7- برای محافظت از چشمان خود در برابر نور خورشید از عینک آفتابی استفاده کنید. عینک آفتابی مناسب باید سطح نور خورشید را تا 90 درصد کاهش دهد.
8- از وسایل حفاظتی مناسب مانند پیراهن و شلوارهای بلند، محافظه کارانه، ضخیم، نخی، رنگ روشن، تا زمانی که زیر نور آفتاب تمیز هستند استفاده کنید.
9-از کلاه لبه دار استفاده کنید. کلاهی که می تواند از گوش، صورت و گردن شما در برابر نور خورشید محافظت کند. کلاه های حصیری می توانند انتخاب خوبی باشند.
10- کلاه آفتابگیر به تنهایی از شما در برابر نور خورشید محافظت نمی کند.

اقدامات حفاظتی در برابر آفتاباقدامات حفاظتی در برابر آفتاب

مشکلات پوستی مرتبط با نور خورشید چگونه تشخیص داده می شوند؟

هر از گاهی پوست سر، صورت، لب ها و گوش های خود را چک کنید.
هنگام معاینه پوست صورت، به دنبال خطوط و لبه های غیر طبیعی، خال های بزرگ و نامنظم، جوش ها، زخم ها و زخم ها و تغییرات در شکل، اندازه و رنگ خال ها باشید.
علاوه بر این، تلاش می شود تا زخم ها و جراحات روی پوست، خونریزی و مشکلات، هرگونه خارش و درد در ناحیه ای که خال قرار دارد و همچنین هرگونه ناهنجاری و نئوپلاسم در سطح پوست بهبود یابد. و اقدام کنید. برای رفع آن.
همه این علائم ممکن است نشانه سرطان باشد. اگر سرطان پوست در مراحل اولیه تشخیص داده شود، به مرور زمان قابل درمان است. در صورت مشاهده هرگونه مشکل، با متخصص پوست خود تماس بگیرید یا به سرپرست خود اطلاع دهید.
معاینه منظم پوست صورت، شناسایی و تشخیص تغییرات در اندازه، شکل و رنگ لکه های قرمز، برجستگی ها و خال ها
رنگ پریدگی پوست نشانه سلامتی است
استفاده از لامپ و سایر روش های مصنوعی برای برنزه کردن پوست
عینک آفتابی نزنید

اقدامات حفاظتی در برابر آفتاباقدامات حفاظتی در برابر آفتاب

قرار گرفتن در معرض نور خورشید چیست؟

خطر اصلی قرار گرفتن در معرض نور خورشید آفتاب سوختگی است. وقتی زیر یک میکروسکوپ بسیار قوی به پوست آفتاب سوخته نگاه می کنید، متوجه می شوید که سلول های پوست و رگ های خونی آسیب دیده اند. اگر پوست چندین بار در معرض آفتاب سوختگی قرار گیرد، شروع به خشک شدن، چروک شدن، تغییر رنگ و مشکلات دیگر می کند. اگرچه ممکن است پوست در هنگام آفتاب سوختگی ضخیم به نظر برسد، اما حقیقت این است که پوست ضعیف است و به راحتی آسیب می بیند. با این حال، مهم ترین خطر قرار گرفتن در معرض نور خورشید، افزایش خطر ابتلا به سرطان پوست است که شایع ترین نوع سرطان امروزی است. پزشکان بر این باورند که در بیشتر موارد می توان با اجتناب از قرار گرفتن در معرض نور خورشید از سرطان پوست پیشگیری کرد.